کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

این خمیردندان‌ها معمولا حاوی موادی مثل نیترات پتاسیم، فلوراید سدیم و فلوراید استنوس هستند.

ایزوله کردن دندان‌ها (کنار نگه‌داشتن لب‌ها، گونه‌ها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندان‌ها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندان‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و لثه‌ها کنار نگه‌داشته می‌شوند.

بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.

کامپوزیت دندان ماده‌ای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگ‌های طبیعی دندان تا رنگ‌های سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندان‌ها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندان‌ها به کار می‌رود.

مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین می‌برد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندان‌ها می‌رسد.

به عنوان مثال، افرادی که دندان‌های برجسته نسبت به لثه دارند یا دندان‌های نامنظم دارند، نمی‌توانند گزینه‌های مناسبی برای این درمان باشند.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

من کامپوزیت کزدم اینجا خیلی راضی هستم مواد درجه یک کیفیت درجه یک کارت گارانتی هم دادین بهم

برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت‌ به دندان طبیعی شما آسیبی نمی‌رساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت می‌شود.

تکنیک‌های درمانی: روش‌های استفاده‌شده توسط {شرایط کامپوزیت دندان دندانپزشک می‌تواند بر میزان درد تأثیر بگذارد.

افرادی که دندان‌های آن‌ها شدیدا نامرتب و نامنظم است، باید از دیگر روش‌های درمانی نظیر ارتودنسی برای رفع مشکل خود استفاده کنند.

برای مطالعه کاملتر درباره مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان این مقاله را از دست ندهید.

کامپوزیت تنها در مواردی درمان محدود به یک یا چند دندان باشد قابل استفاده است.

ترمیم و بازسازی نواحی آسیب‌دیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیب‌دیدگی در دندان‌ها، این نواحی ترمیم و بازسازی می‌شوند تا دندان‌ها برای مراحل بعدی آماده شوند.

Report this page